Vajon ezen az 1975 ős keltezésű quelle katalógus nyitó képén lévő hölgyek miről fecsegnek?

Sokféle verzió lehetséges bár a kép magába hordozza az imperialista világ amerikai hatásra kibontakozó szexuális szabadságát(make love not war) jelmondat nevében.

 

Ha hozzánk jutott el egy ilyen katalógus az Nszk-ból  egy ilyen kép elég volt ahhoz hogy egy erotikus történetről meséljen .A padon ülő hölgy mesélhet egy férfiről aki az éj sötétjében megcsinálta őt le nem írható precizitással és profizmussal és semmihez sem fogható gyönyört okozott ezáltal neki.A fának támaszkodó hölgy átéli az orgazmust és izgatónak találja a helyzetet.

A távolba meredő kabátos hölgy hans ra gondol aki vele még úgy sosem, és csak mereng a lehetőségről, vágyik rá, hogy hans egyszer végre férfi legyen berúgja az ajtót és leteperje őt.


 

Második lehetséges verziót,  a gyermeki képzelőerő hozza ki az emberből, a padon ülő hölgy éppen szellent egy finomat és elmosolyodik. A fánál álló hölgy észreveszi és elneveti magát míg a kabátos aki nem hallotta a szellentés finom hangzásbeli amplitúdóját csak a szagot érzékeli mosolya egyre kevésbé kitartó, már lankad a koncentrációja egy pillanat és a kabátzsebéből előkerül a zsebkendő amit fintorogva tart az orra elé persze ezt már nem láthatjuk.


 

Szerző: mindyakuza  2009.12.21. 13:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokatalogus.blog.hu/api/trackback/id/tr671613238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása