Na hát itt van! Eljött a várva várt szilveszter is! jöhetnek a közhelyek jó szilveszteri buliban még nem voltam! Meg iksz- ipszilon az anyámék szobájában anyám ágyán dugott meg egy csajt képzeld anyám ágyán! és kuncogás Meg Béla összehányt mindent, ezek a közhelyek de jönnek az én szilveszteri bulijaim. Szépen időrendben az első szilveszteri emlékeim közé tartozik amikor még nem önszántából ment az ember ilyen ünnepekre olyan hét éves lehettem nálunk a szilveszter a nagy rokoni összeröffenésekről szólt minden évben másnál tartottuk, nagy a rokonság így eléggé változatos helyszínek és házak szerepeltek a repertoárba Általában a férfiak külön szobában /buliztak/ ez cigaretta szagot, ultizást és az idő haladtával egyre jobban elszaporodó hangos káromkodás jelentett Ezt tetőzte az éjfélre már komoly kihívást jelentő műszálas zoknik és izzadó fehér atléták szaga, ha abban a szobában voltál ahol a felnőtt férfiak, a következőket kellett vállalnod először is a többi játékos kártyalapjainak a meglesése jelzések betanulása a folyóson pl. kacsintás, vagy vállrendítés. A büdösön kívül egy- egy nagybácsi piás leheletét is elkellet viselni. Előnyök: Sütemény és ropi evés amennyi beléd fér, általában az nem fogyott annyira mint a női szekcióban, a férfi rokonok egy idő után hajlamosak voltak a nyereményük egy bizonyos százalékát a zsebedbe tuszkolni ami ismételten nem volt jellemző a női szobára. A férfiak helyiségére jellemző volt még hogy időnként egy női fej bekukkantott az ajtón egyre szemrehányóbb arc kifejezésekkel.

 

Hölgyek szobájában általában ment a tv a szokásos show elemekkel ez a szoba jó levegőjű de unalmas volt, sok pletyka néhány pohár  bon bon meggy  és egyre vörösebb tekintetek, na egy fontos momentum azért volt. Parabola Árkus Józseffel hát olyan hangos kacajt és olyan eksztázist még nem láttam, féktelen öröm kibontakozása a belső korlátok teljes elvesztése olyan erősen nevettek a női szekcióban, hogy még a férfiak is felálltak a kártya asztaltól. Történt ugyanis, hogy a parabolába bevágtak egy régi azt hiszem Red Hot Chili Peppers koncertet és a tagokon nem volt semmi csak a nemi szervükre volt húzva egy zokni és úgy gitároztak, na hát ez kiváltott egy olyan heves comb csapkodást a műszálas harisnyán amihez foghatót a legkeményebb punk korcenteken sem láttam.

 Következő szilveszter kb. 14 év itt már komoly előkészületek vannak színes izzók vásárlása a Gelkában és egy ügyeletes zseni megcsinálta őket ilyen fénycső patronokkal, nagyon buhera volt az egész nem voltak még ilyen diszkó cuccok. Aztán nagy előkészületek én szerelmes voltam egy csajba így a legjobb ruháimat vettem fel ,a karácsonyra kapott pulóvert ezt követte az aprólékos fésülködés , és apám arcszeszének használata bízva a sikerben és lassúzásban. Konfettit is vettem aminek nem örültek takarításnál, általában szerencsétlenkedtünk az ilyen bulikon éjfél után elő került valami nyúzott pornó kazetta apáink titkos készletéből vagy valami nindzsás film, hányás a szobában ez azt hiszem erre az életkorra nagyon jellemző.

 18 év punk szilveszter talán ez volt a legkeményebb mezőkeresztesi falusi vályogház kibérlése sok beteg punk, szenes kályha gazda által befűtve, a spájzban sok füstölt kolbász otthagyása ezek nagyon nagy a gazda által elkövetett hibák.

 

A buli a következő napirendi pontokkal zajlott:

       először is kolbász és sonka megevése a spájzból kb. 40 szál

  • aztán kályha forró lapjának lehugyozása tömény húgyszagot okozva a helyiségben

  • aztán sütőbe berakni egy libát elfelejteni a belsejét kiszedni és sütés

  • következő napirendi pont szőnyeg felgyújtás szoba közepén meztelenül táncolás a tűz körül.

  • Nagyon részeg punk öngyilkossági kísérlete a csatornához kötött nadrágszíj segítségével csatorna leszakadás én fejvesztve menekülés és gyalog haza mert annyira részeg voltam, hogy nem találtam meg a vasútállomást.


 

Hát ilyenek az én szilveszteri emlékeim.


 

Szerző: mindyakuza  2009.12.30. 17:02 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokatalogus.blog.hu/api/trackback/id/tr721633136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2009.12.30. 20:22:47

:D
jó volt olvasni őket!
a kb 10 évvel ezelőttit, amin már én is voltam, nem is említetted! :)

mindyakuza 2009.12.30. 22:04:06

@mooncat: örülök ha tetszett. A szilveszterre visszatérve még nem tudom hol töltöm,nagyon lusta vagyok gabi ur hivott magához oda lehet,h elmegyek de kb semmi terv nincs.

udv yaku batya

NickelADeón 2010.01.08. 15:28:17

Nagyon jó!
"ezek nagyon nagy a gazda által elkövetett hibák." :D
Emlékszem, egyszer egy szilveszterkor mi is kivettünk egy havernál fagyasztóból vagy 10 pizzát (havi készlet), be a mikróba, és elfelejtkezés...
De ez semmi a punkokhoz képest:)

mindyakuza 2010.01.08. 19:39:53

@mooncat: remélem a hétvégén lesz annyi idöm ,hogy megirjam.
jó mulatást a hétvégére.És szomorú vagyok a rossz szilveszterért de ezek m ár csak ilyenek/máemint a szilveszterek/:D
süti beállítások módosítása